cathrine napísal:Celkom sa oplatí teraz chodiť cez maďarské cestovky, ten istý zájazd do toho istého hotela môže byť lacnejší až o niekoľko stoviek eur
cathrine napísal:Celkom sa oplatí teraz chodiť cez maďarské cestovky, ten istý zájazd do toho istého hotela môže byť lacnejší až o niekoľko stoviek eur
Jedi99 napísal:cathrine napísal:Celkom sa oplatí teraz chodiť cez maďarské cestovky, ten istý zájazd do toho istého hotela môže byť lacnejší až o niekoľko stoviek eur
niekolko stoviek eur ? mozes poukazat na nejakom priklade ? lebo sa mi to zda az velmi vela
Marek
Sanyo napísal:Jedi99 napísal:cathrine napísal:Celkom sa oplatí teraz chodiť cez maďarské cestovky, ten istý zájazd do toho istého hotela môže byť lacnejší až o niekoľko stoviek eur
niekolko stoviek eur ? mozes poukazat na nejakom priklade ? lebo sa mi to zda az velmi vela
Marek
Ako som uz spominal, tak Egypt je skutocne lacnejsi, a pri kupe zajadzu pre 2 osoby by sa dalo par sto eur usetrit. Skusim najst nieco na porovnanie. Sanyo
Sanyo napísal:Takze, tak ti poviem, ze usetrit usetris, a to poriadne vela.
Napr. novy hotel Iberotel Aquamarine v Hurghade. Porovnaval som tu istu cestovku v madarku a na slovensku, v priblizne rovnakom termine.
cez slovensku: 12 dni, 19.6., AI - 640Eur
cez madarsku: 12 dni, 16.6., AI - 484Eur
Ceny su pre jednu osobu v dvojlozkovej izbe so zlavou, bez poplatkov a poisteni. A keby porovnavam s inymi slovenskymi CK tak mi ver, ze hranicu rozdielu 200 Eur prekrocim. Egypt sa cez madarov skutocne oplati, ale kazdym rokom sa ten rozdiel cien zmensuje-madarske CK sice pomaly ale isto zdrazju Egypt (neviem ako ostatne destinacie, ja sledujem len Egypt a Turecko). Pred dvomi rokmi som "studoval" cenniky madarskeho Kartaga s otvorenymi ustami
, nechcel som verit vlastnym ociam
. Sanyo
Naspäť na CK - Informácie a otázky
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.