od Duri 21 Apr 2010, 20:52
ja bezne chodievam do pomoria , nejako mi prirastlo k srdcu , ale presiel som od severu od ro hranice az dole po turecku vsetko, je pravda ze niektore strediska len tak priebezne a zbezne , ale to pomorie to je moja srdcovka , mam tu uz strasne vela znamych a citim sa tu ako doma , tu je pre mna dovolenka , vlani 14 dni so suborom slnecne, potom 26 dni pomorie, teraz v januari 7 dni pomorie , mal by som tu ist este teraz koncom maja na 6-7 dni a potom planujem odchod mojim vladnym specialom 14.8. asi zase nejakych 25-27 dni , ten nesebar a sozopol su krasne , aj slnecne , albena, balcik , zlate piesky su krasne , ale neviem si tu predstavit dovolenku - pri tej hustote aka tam cez sezonu vznikne - brrrrr za trest , ja radsej opustenejsie a kludnejsie plaze a miesta , proste ked pridem napr. poobede na plaz , ze mozem v klude aj pospat , so suborom som bol vlani este tesne pred sezonou , tak bol klud, ale cez sezonu raz mas skuter na chrbte , raz banan, potom zase nejake para zo vzduchu , uvrestane ruske a nem. deti , hudba z kazdeho baru ina takze dokopy bohovsky remix , ale nevies coho , vlani koncom augusta som bol navstivit znameho , ktory tu bol na dovolenke na slnecnom a ked nas zobrali sa vecer prejst po tej znamej promenade medzi hotelami a plazou , tak som si povedal asi po 2 minutach ze uz aj stacilo - no proste ako na vaclavaku , a kedze chodim stale autom nie je pre mna problem rano nahdzat vercajk do auta , presunut sa nejakym smerom 30,40,50 km a stravit cely den na inom mieste , toho roku planujem skocit aj do turecka , ale uvidime to je plan
zabudol som uviest ako priklad mojich oblubenych plazi tu vyssie pri bunkri
zatial sa maj a pekny vecer , ked nieco kludne piseme cauko
Naposledy upravil
Duri dňa 22 Apr 2010, 06:10, celkovo upravené 2 krát.