ikonka pre recenzie-hotelov.....

O všetkom čo je na fóre nové - security, updaty, vylepšenia ...

ikonka pre recenzie-hotelov.....

Odoslaťod Jedi99 27 Aug 2006, 14:09

vidim ze sa upravoval vrchny banner...... a ze zmizol link na recenzie-hotelov....
bolo by mozne tak ako je ikonka na FORUM O DOVELENKE na lavej strane,
dat podobny banner/obrazok na pravu stranu na RECENZIE ? ci sa od toho upustilo...

jedna sa mi o tych uzivatelov, ktory prisli alebo nasli najpr TENTO web,... a nie vzdy
sa musia dopatrat k tomu ze exituje aj web pre recenzie a nie len toto FORUM.....

vopred vdaka za odpoved...
Marek
Obrázok používateľa
Jedi99
Mega Cestovateľ
 
Príspevky: 707
Založený: 15 Aug 2006, 21:59
Bydlisko: Košice

Odoslaťod modeor 27 Aug 2006, 20:56

Pod hlavnou listou s linkami bude mini lista s linkami na recenzie hotelov a rozne podstranky. Dam to tam hned ako zvladnem a ovladnem ten nestasny plugin ;)
Obrázok používateľa
modeor
Administrátor
 
Príspevky: 112
Založený: 23 Júl 2006, 12:04

Odoslaťod Jedi99 27 Aug 2006, 21:31

modeor napísal:Pod hlavnou listou s linkami bude mini lista s linkami na recenzie hotelov a rozne podstranky. Dam to tam hned ako zvladnem a ovladnem ten nestasny plugin ;)


aha, takto to mas premyslene, vdaka za info !!
Obrázok používateľa
Jedi99
Mega Cestovateľ
 
Príspevky: 707
Založený: 15 Aug 2006, 21:59
Bydlisko: Košice

Odoslaťod modeor 27 Aug 2006, 21:56

no prave na tom pracujem ;)
Obrázok používateľa
modeor
Administrátor
 
Príspevky: 112
Založený: 23 Júl 2006, 12:04

Odoslaťod Jedi99 27 Aug 2006, 22:51

modeor napísal:no prave na tom pracujem ;)


a ide Ti to skvele ! :) vidim ze tu sa oplati nielen klub teplomilnych spravit, ale aj klub ponocujucich workholikov ;)

cau
Marek
Obrázok používateľa
Jedi99
Mega Cestovateľ
 
Príspevky: 707
Založený: 15 Aug 2006, 21:59
Bydlisko: Košice

Odoslaťod modeor 28 Aug 2006, 08:16

Ahoj,
No ciastocne sa mi to podarilo, ale mam spravu, ze cez firefox a operu to horne podmenu dobre nezobrazuje ... moze mi to niekto potvrdit ?
Obrázok používateľa
modeor
Administrátor
 
Príspevky: 112
Založený: 23 Júl 2006, 12:04

Odoslaťod RENATA 28 Aug 2006, 14:52

modeor napísal:Ahoj,
No ciastocne sa mi to podarilo, ale mam spravu, ze cez firefox a operu to horne podmenu dobre nezobrazuje ... moze mi to niekto potvrdit ?






ano ja mam firefox a horní podmenu se vubec nezobrazuje RENATA
RENATA
Nováčik
 
Príspevky: 3
Založený: 03 Aug 2006, 18:38


Naspäť na Technické info (novinky)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

cron