Neviem, či nie je už neskoro, kedže je už takmer koniec augusta..., ale moja skúsenosť je podobná, ako Janina. Ubztovanie nič moc, všade pribl.rovnaké, či už sa jedná o hotel, alebo depandence, my sme boli od 22.7.do 5.8., ale nám pobyt pokazila synova angína, takže doporučujem poistenie, alebo europs.preukaz poistenca.. taktiež sme mali´pokazené sociálne zar. na izbe, pribl. po týždni sme sa domohli opravy /zápach bol neúnosný/, a na izbách nefunguje klimatizácia. NIKDE! Všade sú veľmi slabé osvetlenia, a nikde tam nie je chladnička, čo nám veľmi chýbalo. Doporučujem aspoň minichladničku, rýchlovarnú kanvicu, špagát a štipce na prádlo, slnečník s podstavcom (na zavrtanie do zeme najlepšie), pre deti topánky do vody - postacia obyč.jarmilky... sú tam ježkovia, najma pri mólach a na okrajoch stien. Potom ešte možem pripomenút vatu a tyčinky do uší, fúka tam dost vietor od mora, a takmer každé druhé dieťa z nášho turnusu malo problémy s ušami, a aj ja som tú vatu do uší sama uvítala... Potom odporúčam aj lieky, krémy a sušené potraviny, šumáky, polievky na zaliatie horúcou vodou, a niečo na obed, pokial máte len polpenziu, nedovolia vam totiž NIČ vyniesť z jedálni, ani nahryznuté jablko... A maličkým detom s to tažšie vysvetluje

. Potraviny konkr. v okolí Medeny sú veľmi drahé, aj pitie a ovocie, a je lepšie nakúpiť niekde v Trogire, alebo v Splite, pokiaľ idete vlastným autom. Len tak ako príklad: sirup 10 Kuna, jogurt 6-9 kuna, jeden kopček zmrzliny 5 kuna, taký širší plátok melóna pre jednu až dve osoby 8 kuna, malá voda na pitie neochutená 5, veľká 10 kuna, ochutené o 2 kuna viac. ( VODA Z KOHúUTIKOV JE PITNÁ, máme to všetci 4 na vlastnej koži odskúšané..)Topánky do vody 50 kuna na pláži, v obchode 35 kuna.ˇPotom odporúčam karimatky, ak nechcete byt dopichaní od kamienkov. Ináč sa tam všetko dá kúpit, no podst.drahšie ako u nás. Čo dodat? čo možte zobrat, zoberte....

)) E.