CK AZUR REISEN

Vaše otázky a skúsenosti s konkrétnymi CK

Moderátori: AJKA, Zuzana

Re: CK AZUR REISEN

Odoslaťod jankabenka 16 Júl 2010, 21:23

Ahojte my sme sa s manželom vrátili teraz 15.7.2010 z Hurghady, kde sme boli s touto cestovnou kanceláriou. Z mojej strany môžem povedať, že sme nemali vôbec žiadne problémy, dokonca nám o jeden deň predĺžili pobyt z dôvodu iného termínu odletu a na hoteli všetko vybavili. Jediné čo môžem tejto cestovnej kancelárii vytknúť sú naozaj delegáti. Prvého sme mali prideleného delegáta Milana, ktorý sa po prvom dni ani neukázal. Po troch dňoch čakania na neho som už chytila telefón a poslala sms, kde som sa dozvedela, že do nášho hotela chodí už iný delegát Achmed a úplne v inom čase ako nám bol povedaný prvý deň. On by nám pán delegát nechýbal, keby sme si nechceli zakúpiť výlet do Káhiry... Výlet do Dolphin House nám zrušili, že vraj pre zlé počasie na mori a potom pre žraloky, ktoré vyhnali delfíny :)))))) asi ho nenaplnili .... Ináč bolo všetko super, tak ako sme mali sľúbené a zaplatené. Minulý rok sme boli na dovolenke cez Satur a mali sme veľmi zlé skúsenosti, kedy sme neskončili len v inom hoteli, ale aj letovisku čo nám bolo oznámené dva dni pred odchodom... takže záleží ako človek trafí...
jankabenka
Nováčik

Založený: 25 Jún 2009, 17:33

Re: CK AZUR REISEN - aktuálne z 2010

Odoslaťod zuzkag 29 Júl 2010, 10:30

Ahojte, moju recenziu z predchádzajúcej strany z júla 2010 som dala v tom istom plnom zmení aj na české cestovateľské fórum. Na ňu mi tam odpísali aj dvaja slováci, že sa im stalo tento rok to isté s touto CK.
Keďže asi sem nemôžem dať link na konkurenčné cestovateľské fórum, kopírujem sem presnú citáciu týchto dvoch slovákov:

1) autor: "ferof"
text: "Ahoj zuzka, presne takýto istý scenár sme mali aj my tento rok v júni, ja si však myslím, že to je skôr vlasná akcia delagátov a recepčných v hoteli. Tiež nám chceli spraviť presne to isté, ale keď jedna milá pani zavolala do cestovky na Slovensko, tak zázračne všetko išlo úplne bez problémov. P.S. super článok"

2) autor: "lulu01"
text: "No tak toto som si mala prečítať pred výberom dovolenky. Tiež sme boli s touto " fantastiskou cestovkou" v Egypte v Hurghade, vrátili sme len včera, ale bola to katastrofa. Kupovali sme to síce ako last minute, ale tak to robíme každý rok a ešte sa nám to, aby nám zmenili hotel nestalo. Ale to sme pred tým necestovali s touto CK, s ktorou mimochodom už nikdy nepôjdeme a svojim známym tiež podrobne vylíčim praktiky CK, takže pochybujem že niekto z nich pôjde a okrem nás tam bolo ešte veľmi veľa rozhorčených rodín, ktoré majú tiež totožný názor. Stalo sa nám tiež, že po prílete do Hurghady, nás čakal sympatický delegát – miestny, ktorý ale vedel perfektne po česky, čo nám bolo veľmi sympatické. /Pôvovdne sme mali mať slovenského delegáta/Ten nám oznámil, že nám zmenili hotel – to som si mysela že iba nám, omyl – z nášho letu sa do pôvodného hotela Sea Gull nedostal nikto. Delegát nám opísal, že je to hotel ešte vyššej kategórie, že tam je 100 x lepšie ako v nami vybranom hoteli, všetci budú mať výhľad na more, + výlet zdarma +1 výlet ako kompenzácia od CK za zmenu hotela, 1 x zdarma večera v rybárskej reštaurácii, 1 x večera v taliankej reštike. Z výletou nebolo nič, lebo 1 mal byť návšteva Hurghady, čo sme absolvolali sami taxíkom a druhý výlet ani neviem aký, mal byť zato že podpíšeme papier so súhlasom zmeny hotela – no tak na to sa im tiež všetci vykašľali. Večere akože zdarma v talianskej a rybárskej reštike neboli zdarma ale v talianskej by sme mali 50 %zľavu a v rybárskej mali byť zdarma 2 druhy rýb a ostatné sme si mali platiť. Však človek by si aj zaplatil, ale neznášam zavádzanie, takže tak ako ostatní ani my sme túto fakt super ponuku nevyužili. Reklamovali sme to u delegáta, ktorý nám každý deň vravel,že je to v riešení a že zajtra a zajtra…, tak sme sa nato vykašľali a tešili sa zasa o niečo viac domov. Ale toto bol iba okrajový problém, hlavný bol zmena hotela, delegátovi sa každým dňom kopili reklamácie a on nám každý deň sľuboval že večer, alebo zajtra , že našiel tam 3 izby/ to je asi ich magický počet/ že sa ešte musí s niekym spojiť, ten dotyčný mu nebral bhovor…. a podobné bludy. Zaujímavé bolo to, že z CK Best Choice prišlo zopár ľudí až po nás o 4 dni neskôr, a tým ich delegátka povedala že po výlete sa už nevrátia do hotela El Palatio ale do ich vybraného Sea Gull. Tak to nás dožralo ešte viac, ale svdčí to naozaj o serióznom prístupe CK a vážení si klientov. Tiež sme sa dozvedeli a vlastne aj sme to videli, že sťahovali 1 autobus Rusov, takže nespokojnosť nebola iba na strane Slovákov. Ubytko by sme zvládli, dalo sa, ale čo bolo hrozné tak to bola strava. Prvých cca 5 dní bolo mleté mäso na obed aj večeru v rôznych variáciach a kurča. Samozrejme celý pobyt nechýbali fazuľky v omáčke, ryža, zemiaky, cestoviny a to vždy na rovnaký spôsob. Koláče ? Cha. Tak to sme ešte na žiadnej dovolenke nevideli. Boli to samé sucháre a čisté želatíny – síce každý deň inej farby. Stoly špinavé, riad po tých čo dojedli si nikto nevšímal, žiadne obrusy, kým sme si skompletovali príbor, tak sme obišli 3 stanovištia, všade veľké rady, piť dávali do 1 dcl pohárov a žiadne také že by ten kto si odstál radu zobral 4×1 dcl poháre pre celú rodinku, davaj znovu do radu.Po neustálych sťažnostiach klientov sa to ale koncom pobytu mierne zlepšilo, zrazu boli aj obrusy aj iné mäso, aj čašníci sa snažili odnášať prázdne taniere… Ale toto čo sme zažili nemá podľa mňa s all inclusive nič spoločné. Všetko nám to pripadalo s odpustením ako staničná reštika a hotel ako zberný tábor. Všetci podvedení sme sa zhodli / a to sme boli zo 4 rôznych príletov/ že zrejme tento hotel nemá svoju klientele a takýmto podvodom zrejme dodávajú hostí. Neviem či ale momentálny profit by mal znamenať viac ako klienti, ktorí už s touto CK po takýchto zážitkoch nepôjde a určite to vyhovoria aj svojim známym. Napríklad pre nás znamená viac referencia a osobné skúsenosti mojich známych ako vysmiatá tvár známej osoby na obálke katalógu. Takže nikdy viac AZUR REISEN a pravdepodobne na dlhé roky aj Egypt/ no manžela a staršieho syna tam už nedostanem nikdy /
Taže dávajte si pozor , a ak sa Vám to stane a že Vám na letisku po prílete oznámia zmenu hotela, nesúhlaste aj keď Vám bude básniť o výhodach náhradného hotele, trvajte na tom že chcete ísť do toho pôvodného oni už spôsob nájdu ako Vás tam ubytujú, my sme spravili chybu, že sme súhlasili a stále verili, že nás presťahujú.
Tak peknú dovolenku a žiadne nemilé prekvapenia želám ! "
zuzkag
Dovolenkár

Založený: 27 Nov 2006, 11:42

Odoslaťod koleno 29 Júl 2010, 11:26

Vcera pricestovala moja sestra s manzelom o 7 hod.do Tabarky cez Azur Reisen.Hned na letisku im oznamili zmenu hotela.Trvali na tom ,ze chcu hotel ktory si zaplatili,takze dnes v tychto chvilach(o 12h.) ich mali prestahovat.Tieto praktiky CK kazia ludom radost z dovolenky a stahovanim sa z hotela na hotel ich oberaju o cas,ktory by inak mohli v pokoji travit pri mori.Ako sa zda ,tak CK Azur Reisen je skutocne nespolahliva.
jarka
koleno
Dovolenkár

Založený: 12 Apr 2008, 16:37

Odoslaťod garfild 30 Júl 2010, 10:04

za to asi ck moc nemôže. bol som na tabarke v roku 2009 a na letisku po prílete tiež delegát oznámil dvom rodinám že na jednu noc ich dajú do iného hotela, lebo ten ich je prebukovaný. to je zlozvik a často bežná prax v tunise a egypte. na druhý deň ich presťahovali a dali im aj výlet ako odškodné.inak ten hotel bol lepší ako ten ich pôvodný. a čo sa delegátov týka ja mám z azurom len dobré skúsenosti. tento rok sme išli cez koala tours a to bola iná sranda . zažil som už toho dosť ale toto sa len tak ľahko nenájde. túto ck(koala) asi už nikdy viac :twisted:
garfild
Dovolenkár

Založený: 22 Máj 2007, 13:35

Predchádzajúca

Naspäť na CK - Informácie a otázky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.